Musical Grease 2018

Hallo allemaal,

Toch een beetje balen dat de school weer is begonnen? Niet getreurd want dit jaar wordt extra leuk: er komt weer een musical! Op veler verzoek gaan we GREASE op de planken zetten! De audities zijn al  geweest op woensdag 27 september. Nu is het afwachten wie de rollen toebedeeld krijgen.

Valt er nog iets uit te leggen over Grease? Nou vooruit dan. Het verhaal speelt zich af in de jaren '50 (leren jacks, petticoats etc). Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie en worden hartstikke verliefd. Dan volgt het afscheid maar... doordat Sandy verhuist komen ze toevallig op dezelfde school terecht, Rydell High School. Als ze elkaar weer tegenkomen doet Danny opeens heel stoer en afstandelijk en kan het verhaal beginnen...YOU'RE THE ONE THAT WE WANT...!

 We voeren Grease maar liefst 3 keer uit: op 10, 11 en 12 april. En... Clara, die ook Hair heeft gedaan, gaat weer regisseren.

Op donderdag 5 oktober maakt de cast kennis met Clara en wordt het script uitgedeeld. De repetities voor zowel de acteurs als het orkest beginnen op 24 oktober en vinden elke week op dinsdag plaats.

 

Hartelijke groet van de productie,

meneer Facee Schaeffer 

mevrouw van Lambalgen


 


Christelijk lyceum Zandvliet |
Bezuidenhoutseweg 40 |
2594 AW Den Haag |
070-3851902 |
administratie@chrlyceumzandvliet.nl |
turk seks