Corona: Veelgestelde vragen

Vanzelfsprekend hebben de nieuwe landelijke coronamaatregelen ook aanzienlijke impact op onze school.  Leerlingen en ouders zijn via e-mail geïnformeerd.

Er is een aparte pagina aangemaakt met antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ);

Klik hier of op onderstaande afbeelding om naar die vragen en antwoorden te gaan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Als door de GGD of via de school meldingen binnenkomen van leerlingen of medewerkers, zal een brief naar de betreffende klas / afdeling worden gemaild.

AFSPRAKEN
Om het risico van besmetting op school zoveel mogelijk te beperken, houden we op ons aan de volgende afspraken:
• Regelmatig, zeker bij binnenkomst, handen ontsmetten.
• Daar waar kan 1,5 m afstand bewaren.
• Hoesten en niezen in de elleboog.
• Blijf thuis zodra de eerste verschijnselen die kunnen duiden op het Covid-virus zich voordoen en laat je testen
• Gebruik een mondkapje is verplicht.

Om mondkapjes op de juiste manier te dragen, geeft het RIVM de volgende adviezen:
• aan de elastiekjes op en af doen.
• bewaren in een afgesloten zakje.
• regelmatig verversen.
  • coronavirus